(A3) Dokončená novostavba 4-izbového bytu Piešťany

Detail ponuky

Ponuka číslo: ZA014399

Popis

Ponúkame vám komfortné bývanie v dokončenom projekte piatich komorných vila domov RÉVA v Piešťanoch. Nachádzajú sa v tichej a zelenej lokalite s dobrou dostupnosťou do centra mesta.

Byt o čistej výmere 108,24m2 sa nachádza na 3. nadzemnom podlaží trojpodlažného vila domu a prislúcha k nemu terasa o výmere 21,42m2

Terasa je orientovaná na slnečnú južnú stranu, ideálne na relax a načerpanie nových síl počas víkendov a večerov po práci. 

Dispozične sú byty navrhnuté tak, aby spĺňali vaše očakávania a poskytli vám priestor, ktorý potrebujete pre spokojný život s rodinou. Každý člen domácnosti si tak môže vychutnávať svoje súkromie a využívať pohodlie priestranného bývania. 

Dispozícia: zádverie s dostatočným miestom na vstavané skrine alebo iné úložné riešenia, technická miestnosť s toaletou a umývadlom, veľká obývačka prepojená s jedálňou a kuchyňou, spálňa, 2 x izba, šatník, veľká kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, ďalšou toaletou a dvojumývadlom.

Byty sú dokončené v štandarde - vonkajšie dvere bezpečnostné protipožiarne, interiérové dvere s obložkovými zárubňami, obklady a dlažby v kúpeľni a WC, kompletná sanita, laminátová podlaha v izbách.

Vlastné kúrenie a výroba TÚV v kombinácii s kvalitne zateplenou budovou vám zabezpečí nízku energetickú náročnosť aj budúcnosti. Zvyšujúce sa ceny energií tak nebudú mať zásadný vplyv na vašu peňaženku. 

Komfort bývania dotvára aj vlastné parkovisko nachádzajúce sa priamo pred vila domami s možnosťou parkovania dvoch automobilov.

Stav nehnuteľnosti - Novostavba. Cena: 240.531,20€. Nájdete na stránke realityMGM.sk pod ID ZA014399. Call centrum tel: 0910 86 11 86.



Cena
Typ nehnuteľnosti Byty
Inzertná kategória Predaj
Stav nehnuteľnosti Novostavba
Podlahová plocha 129.66 m2
Terasa 21.42 m2


Stručná história Slovenska

Prvý štátny útvar Slovanov na území dnešného Slovenska bola Samova ríša (7. storočie), neskôr Nitrianske kniežatstvo (začiatok 9. storočia), ktorého spojením s Moravským kniežatstvom vznikla v roku 833 Veľká Morava. Od polovice 10. do konca 11. storočia sa územie Slovenska postupne začlenilo do Uhorska, ktoré sa v roku 1526 stalo súčasťou Rakúskej monarchie (Habsburskej monarchie), od roku 1867 nazývanej Rakúsko-Uhorsko. Po rozpade Rakúsko-Uhorska v roku 1918 bolo Slovensko súčasťou Česko-Slovenska až do roku 1993 (okrem obdobia samostatnosti počas vojnovej Slovenskej republiky). 1. januára 1993 vznikla rozdelením tohto štátneho útvaru samostatná Slovenská republika.

Slovenská republika je parlamentnou demokraciou, štátnym jazykom je slovenčina. Od 1. mája 2004 je Slovensko členom Európskej únie, od 21. decembra 2007 je členom Schengenského priestoru. Od 1. januára 2009 je 16. členom Európskej menovej únie – eurozóny a oficiálnou menou sa stalo euro, ktoré vystriedalo slovenskú korunu.