(36) 2-IZBOVÝ BYT V PROJEKTE REZIDENCIA SOBIESKI

Info v RK

Detail ponuky

Ponuka číslo: ZA014440

Popis

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj 2-izbový byt v developerskom projekte REZIDENCIA SOBIESKI o celkovej výmere 66.22m2 na 5. podlaží s balkónom a výťahom. Byt sa pýši krásnymi výhľadmi, terasou o výmere 10,17ma výbornou dopravnou dostupnosťou. Je dokončený v štádiu holobyt, prípadne je možnosť dokúpiť štandard (laminátové podlahy, keramická dlažba, interiérové dvere, kompletná sanita). Výhodou projektu je, že byty sú skolaudované a ihneď k dispozícií.

Bytový dom sa nachádza v krásnej pokojnej lokalite v bezprostrednej blízkosti kúpaliska, obklopený množstvom zelene. Ideálne ako prvé bývanie pre mladých ľudí a vďaka svojej polohe tiež ako investícia na ďalší prenájom.

Technická špecifikácia:

Byty sú vybavené centrálnou prípravou teplej vody s odpočtom spotreby pre každý byt samostatne, centrálnou prípravou tepla s rozvodom tepla do radiátorov a odpočtom spotreby pre každý byt samostatne. K vyššiemu komfortu určite prispevajú zvukovo - izolačné steny medzi bytmi a protihluková kročajová izolácia v podlahách. Pre ovládanie vstupu do domu je elektrický vrátnik.

Ku bytu je možnosť dokúpenia vonkajšieho parkovacieho miesta alebo garáže s elektrickou bránou.

V meste Štúrovo je kompletná občianská vybavenosť, nachádza sa tam 5 materských škôl, 2 základné školy (jedna s vyučovacím jazykom slovenským a druhá s vyučovacím jazykom maďarským), špeciálna základná škola, gymnázium, združená stredná škola (bývalé papierenské učilište) a súkromná obchodná akadémia. V letných mesiacoch je mesto vyhľadávané tisíckami rekreantov, vyhľadávajúcich oddych, zábavu a vodné športy. Najznámejšie je termálne kúpalisko VADAŠ.

Nájdete na stránke realityMGM.sk pod ID ZA014440. Call centrum tel: 0910 86 11 86.



Typ nehnuteľnosti Byty
Inzertná kategória Predaj
Stav nehnuteľnosti Neuvedené
Podlahová plocha 66.22 m2


Stručná história Slovenska

Prvý štátny útvar Slovanov na území dnešného Slovenska bola Samova ríša (7. storočie), neskôr Nitrianske kniežatstvo (začiatok 9. storočia), ktorého spojením s Moravským kniežatstvom vznikla v roku 833 Veľká Morava. Od polovice 10. do konca 11. storočia sa územie Slovenska postupne začlenilo do Uhorska, ktoré sa v roku 1526 stalo súčasťou Rakúskej monarchie (Habsburskej monarchie), od roku 1867 nazývanej Rakúsko-Uhorsko. Po rozpade Rakúsko-Uhorska v roku 1918 bolo Slovensko súčasťou Česko-Slovenska až do roku 1993 (okrem obdobia samostatnosti počas vojnovej Slovenskej republiky). 1. januára 1993 vznikla rozdelením tohto štátneho útvaru samostatná Slovenská republika.

Slovenská republika je parlamentnou demokraciou, štátnym jazykom je slovenčina. Od 1. mája 2004 je Slovensko členom Európskej únie, od 21. decembra 2007 je členom Schengenského priestoru. Od 1. januára 2009 je 16. členom Európskej menovej únie – eurozóny a oficiálnou menou sa stalo euro, ktoré vystriedalo slovenskú korunu.