Rodinný dom v rekonštrukcii na predaj, Považská Bystrica - Milochov, Cena:142.000 €

Detail ponuky

Ponuka číslo: ZA014523

Popis

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom o výmere 290 m2 v obci Považská Bystrica, lokalita Milochov.

Dom stojí nad Nosickou priehradou ktorú máte ako na dlani z východnej dennej časti oboch obytných podlaží tohto 3-podlažného domu.  Je kompletne podpivničený no uličná strana suterénu je nad terénom a môže slúžiť aj ako obytná časť alebo garáž. Poschodie od ulice je zároveň prízemie zo záhrady, má 100 m2 podlahovej plochy rovnako ako podkrovie v ktorom je navrhnutý rovnaký byt ako na poschodí. Rekonštrukcia je však iba na začiatku a umožňuje budúcim vlastníkom vniesť do prestavby vlastné nápady. Môže to byť domov pre viacpočetnú rodinu s deťmi alebo viacgeneračné bývanie s oddelenými bytovými jednotkami. 

Nehnuteľnosť sa predáva v pôvodnom stave s očistenými stenami na tehlu, pripravenými na realizáciu inštalácií. Pripojenie na plyn, elektrickú energiu, vodovod a kanalizáciu. POzemok má výmeru 950m2

Ďalšie fotografie , zábery dronom a presnú polohu  vám zašleme na vyžiadanie.

 

Nájdete na stránke realityMGM.sk pod ID ZA014523. Call centrum tel: 0910 86 11 86.



Cena
Typ nehnuteľnosti Domy
Inzertná kategória Predaj
Stav nehnuteľnosti Vo výstavbe
Podlahová plocha 290 m2
Výmera pozemkov 915 m2
Kraj Trenčiansky kraj
Okres Považská Bystrica
Obec Považská Bystrica
Časť Milochov


Stručná história Slovenska

Prvý štátny útvar Slovanov na území dnešného Slovenska bola Samova ríša (7. storočie), neskôr Nitrianske kniežatstvo (začiatok 9. storočia), ktorého spojením s Moravským kniežatstvom vznikla v roku 833 Veľká Morava. Od polovice 10. do konca 11. storočia sa územie Slovenska postupne začlenilo do Uhorska, ktoré sa v roku 1526 stalo súčasťou Rakúskej monarchie (Habsburskej monarchie), od roku 1867 nazývanej Rakúsko-Uhorsko. Po rozpade Rakúsko-Uhorska v roku 1918 bolo Slovensko súčasťou Česko-Slovenska až do roku 1993 (okrem obdobia samostatnosti počas vojnovej Slovenskej republiky). 1. januára 1993 vznikla rozdelením tohto štátneho útvaru samostatná Slovenská republika.

Slovenská republika je parlamentnou demokraciou, štátnym jazykom je slovenčina. Od 1. mája 2004 je Slovensko členom Európskej únie, od 21. decembra 2007 je členom Schengenského priestoru. Od 1. januára 2009 je 16. členom Európskej menovej únie – eurozóny a oficiálnou menou sa stalo euro, ktoré vystriedalo slovenskú korunu.